Vandring på Sörmlandsleden.

Med regn, regn och åter regn. Men jag ångrar inte att vi gick ut i alla fall. Vi ställde bilen ute vid Djupvik och sedan gick vi en runda på 5 timmar. Härligt, härligt!

Nya kängorna blev testade i det blöta vädret, och de tålde! Hade jag haft mina gamla hade jag blivit blöt direkt. Nöjd att jag trots allt valde de höga. De sista metrerna blev det reserv jympa skorna! Nu håller jag på att gå in de ordentligt.


Mera vandringar! =)

/ Nathalie



Kängor och byxor beställda! =)



Dessa kängor är beställda nu =) satt jätte skönt, samt ett par Lundhags "traverse" byxor. Väntar otåligt på att få hem dem, mindre till att betala, men de är ju rabatterade ganska så bra.
Nu är min friluftsutrustning fixad inför lågsäsongen. Liggunderlaget skrubbat, sovsäcken och skor tvättade och stormköket svintat (trots allt! och det blir visst repor) ;)

Höstens färger är så fina. Fundera på att ge mig ut på en heldags vandring helgen vecka 42 om det finns intresse från någon/några mer? =)




Slänger upp en gammal bild från "lek viken". Måste ut snart igen...




Helgen i stoort!

Lördagen hade jag praktik i Sörsjön även denna vecka. Kul var det, trivs =)  Jag har lovat mig att får praktiken mig att må bra så är det värt resorna. Lika så med vandringen. Jag ska satsa på "må bra" aktiviteter i höst/vinter.



Blev några timmars fix med bilen också! så fin så =)


Söndagen stack Danne och jag ut och vandra i det fina höstvädret. Parkera bilen vid Askersund och gick mot Fagerö och tillbaka. Det tog ganska exakt 6 timmar (10 min fika rast, och några få kortare pauser). Känns i fötterna och bena efteråt! Men fint var det och skönt var det att ta av sig skorna när vi kom hem! =) Ska se till att få komma ut på heldags vandringar mera. Nästa etapp är redan planerad!





en gigantisk tall!



Känns skönt att nästa helg är färdig planerad. Klättring inomhus en dag i Sthlm och praktik den andra =)
Livet rullar på och jag följer glatt med!


på för liten plats

Har en oro som ligger i kroppen, en rastlöshet som jag blir tokig på och en saknad som är stor.
Jag kommer inte för mig, bara gnäller och flummar runt i lägenheten på en ytan som är för liten.
Förstår inte hur Andreas kan kolla på TV, själv blir jag rastlös när jag fått slut på saker att göra på Internet.
Kanske ska börja sticka eller nått annat tråkigt?
Dax att vänja sig eller göra en förändring!




Skulle vara kul att veta vilka det är som följer bloggen =) Kommentera gärna!






RSS 2.0