Vårstädning och ridning

Samma trippiga häst även denna gång... :( trist, men inte hästens fel. Testade det bettlösa tränset idag, kändes bra. Han är ju så känslig i munnen, så bett är överkurs på grabben.

Red ut med sällskap av en annan häst och min bara höll på att trippa, kasta sig och fara iväg från skritt till halva galoppsteg... Är inte van att känna honom så där. Jag fick jobba som den, inte bra i axeln efter det känner jag. Hästen var efter den rutten GENOM svett... Ombytta roller på hästarna, min brukar vara den som är lugn och kontrollerad.
MEN vi kom ut och jag slapp trilla av i skengalopp. :) 



Imorgon och i övermorgon hade vi visst distansstudier. Icke förbered på det, vad ska hittas på då... suck på mig själv! Ska nog ut och paddla eller vandra för att senare på kvällen gå Hälsansstig med en kompis.

Bobby ahr varit lite tjurig på mig för jag inte är hemma, eller försöker vara så lite som möjligt. Så nu tycker jag att det räcker med springande för han, får begränsa det till toan och buren.




Bilder från förra veckans paddling.










Dagstur med mig och mig själv!

En tur med mig själv, utan musik(!) med uppdragna byxor och T- shirt. Avkoppling och återhämtning, riktigt skönt var det! Behövdes. En liten test för min "utmaning" senare i vår/tidig sommar.

Packade 60 litersväskan och hade med mig mkt mera vatten än vad jag
visste skulle gå åt - måste få ordning på midjestödet...trycker knas.

Vart jag gick visste jag knappt själv, några namn la jag på minnet innan jag gick ut. Förvånad att turen blev så
pass lagom ändå... från kl 11 och var hemma 19.
Etapp 25 och 26 gick jag iaf på, sedan följde jag Ramsjöhultslingan på 8 km och sen tillbaka igen förbi Varggoparna.

Tappade min käraste fleece tröja :( Fick springa tillbaka och leta, men icke. Tog bilen och letade längre ut på leden, men icke. Den kanske hade gjort sitt ändå...eller inte...

Sörmlandsleden






undrar vart den leder?



Dags för krubb!

Sen vila på maten i solen, och råkade somna ett tag på stenen.


Vila på en spång



Hm....vad har man mossan till...?


Aha!

Skönt att man kan vara ute ordenligt nu, paddlingen är också igång! Wiee!

Utkast: April 11, 2011

Bilder ifrån helgen! Pyssel och ridning på hästarna, vandring, jobb i V-ås och ännu mera hästar! Skön helg, bara göra lugna och härliga aktiviteter ute.

några bilder

Jag vill ut och vandra, bli trött och känna den härliga känslan att sätta sig ner och ta av sig skorna.
Kärleken till djur och natur är något som jag tror består livet ut.

Jag är inte värd tårarna på din kind, och du inte mina.





flum dum

I fredags var jag med på informationsmöte inom Utebildarna i Tiveden, inspirerande, lärorikt och givande. Helgen jobbade jag lite inom vårde och HEEEEELA söndagen gick åt till att geocacha, The Mission- Orebro. Nästa gång blir det 3 ombyten i packningen.

Allmänt förvirrad just nu, saknad, längtan men ändå ett samvete som tror att det blev bäst så här. Bara vänta att se kanske? Har varit social hela veckan, undrar om jag varit ensam i en timme ens...Tack alla som finns här.
Jag vill flytta, nu- fly. Trött på skolan, stan och lägenheten. Nu har jag förberett målen i två år, nu börjar det bli dags att förverkla dem, på riktigt.





RSS 2.0