Terränglöpning när den är som bäst!

Var innan turen trött och seg i kroppen efter en helg med sena kvällar och jobb. Men kan ju inte duscha utan att vara varken skitig eller svettig! Så då blev det löpning.
Sprang brevid tågverkstaden och hoppade fram och tillbaka på några gamla räls påvägen upp till elljusspåret där jag vek av in på små stigar som jag aldrig varit på. Gick riktigt bra, höll bra tempo och allt flöt bara på! hela tiden fokus på vart nästa kliv ska placeras. Min tanke om att börja orientera dök upp igen...
Efter ett tag börja jag försöka springa tillbaka, då det börja mörkna på. Hade ingen anning om vart jag var och ville hem för att ta en tidig kväll. Tillslut kom jag in på spåret där jag vek av, häftigt!
Höll bra tempo hem också, en riktig toppen löptur. Känner mig bra och pigg i kroppen just nu, sugen på att anmäla mig till något lopp- bara för att se och mäta mig mot andra, springer ju bara själv annars.
Nu ska jag ta min belöning, sova!
Nästa vecka kommer bli en bra vecka den också!

snart är det minus grader...

Dåligt bloggat här ser jag!
Haft mycket annat att göra den senaste veckan. Att komma in i nya jobbet och få till det så att båda jobben passar varandra. Igår jobbade jag all tid! Från 7.30 till 22 med 2st 5-kamper, 2 middagar och 3 bastu och badtunne gäng. Idag börjar jag inte förän på eftermiddagen med kajaktur! Åt en brakfrukost med fil, smörgås och stekta ägg med skinka, tomat och salamimjukost - gott!
saknar bästa hunden som på bilden är upptagen med att leta fisk.

Förra turen jag gjorde på inlines blev 13,6 km på 50 min, tänkte jag skulle ut idag också, men orkar inte det. Funderar på att ta på mig löparskorna och ut och gå, kommer väl aldrig bli av med snoret när man fryser hela tiden i lägenheten. Men först måste. göra. nått. åt. disken.
Slänger upp några bilder från rollträning med Johan, var för någon vecka sedan:

Fina sommarkvällsturer

Svetten rinner, även fast jag nu tog en paus vid datan påväg till duschen efter en inlines tur. Inte mycket som slår en bra tur, att rulla fram. 8,5 km blev det - tiden hyffsat bra (40 min) med tanke på den delvis knögliga asfalten. Har som policy egentligen att inte räkna sträcka eller tiden nogrannt - inlines för mig är för rekreation, en avkoppling och ett sätt att samla tankar, och rensa- vilket behövdes. 

RSS 2.0