Mera bilder från Gourmetmiddagen ute











Fyndat!

I arbetspasset ute på Björnön i lördags passade jag på att åka in till Friluftsfrämjandets bytesmarknad och fynda! Ju med att var där och hjälpte till på fredagen så var vi funktionärer först på plats!
Längdskidor, oanvända pjäxor, alpinskidor, oanvända stavar och en HellyHansen dunjacka- allt för 1100 kr!
Sitter med en nöjd kisse halvt i knät och spinner. Dukade upp med blötfoder, torrfoder, lax och grädde när jag kom hem åt honom- stackarn har fått vara ute länge när jag är iväg och far!
Mattes armstöd :)

Har börjat på att spåna lite julklappar, det är ju snart december!! Vart har tiden tagit vägen, och vad har jag gjort?!
Dubbdäcken är på sedan förra helgen och bilen låter som ett flygplan på startbanan...

Offline!

Datorn är inlämnad på lagning sedan två veckor sedan, under tiden har jag fårr låna Johans bärbara dator. Förra veckan tappade jag Johans dator och det mobila internetet i golvet (!). Datorn klarade sig som tur va, men inernetet fick sig en smäll. Så nu har jag fått ett nytt och är på banan igen! ;)
Förra helgen var jag med på Friluftsfrämjandets gourmetmiddag, tre rätters, bord och bänkar, vita dukar, ljus och trevligt sällskap. Klädde mig i klänning med lager under och tillsammans gjorde vi den toppen goda och fina maten över elden. Övernattning i ett mega stort vindskydd! Och jag frös INTE!
Jag tog med min katt Morgon på händelsen...dagen innan fick han välja sig med selen (han kröp eller rullade fram första tiden) sen åka bil, sen 20 meter i canadensare til den lilla ön vi skulle vara på. Där fick han vara lös^^^En händelserik helg för grabben, han sov länge under elementet på min runda mysmatta :P
Klart kissen ska få följa med!
Morgan
Frakt av material, katt, hund och folk
Uppdukning

förrätten

Dagen efter...
Det var några av Johans bilder!
Nu ska jag forsätta att elda och fixa inför personalfest med Äventyret!

RSS 2.0