Förra v e c k a n

Har varit lite dålig på att uppdatera det senaste, men det då skulle det bli flera inlägg om samma aktivitet^^
Onsdag:
Förra veckan var jag ledig en dag under vardagen, så Johan, Coin och jag passade på att åka till Sala för att åka långfärdsskridskor på Stensjön. Det är en mysig liten sjö med myr mark omkring sig, och små öar och åka runt.
Ett obetydligt lager skare låg ovanpå. Här är några bilder;
Johan och Coin
Springer med en jäkla fart, tills han stannar

Obligatorisk fikapaus!


Efter turen åkte vi in till Sala för att gå på café.
Centralt i Sala!


Fredag:
Johan, André och jag (+4 hundar) var ute och reka inför lördagens tur. Ute på Västeråsfjädern var det öppet under veckan, men i fredags hade det frysigt på. Snön som kom hade snält bort, så det var fin is- bara den la sig lite mera. Soligt väder!
Lördag:
Turen blev av på Mälaren! Nio personer dök upp och jag tyckte att det blev en väldigt lyckad och rolig tur. Dock ingen sol, men is som frysigt på utan skare!
Fika på Östra holmen och en loggning av cachen där
Blank is



Långfärdsskridsko tur i Hässlösundet...

...med 5-10 cm på sina ställen. André och jag bestämde oss för att ta en längre lunchrast och åka lite skridskor tillsammans med Lena och Johan somm redan var ute. Får hoppas att det håller sig under nollan och ingen snö!

Vinterkurs i Sälen med Förbundet Skog och Ungdom

Detta år åkte jag som kursledare tillsammans med 4 andra och det var 19 deltagare med på resan under vecka 1. Vi bodde på ett jätte mysigt ställe som hette Försgården. Gillade verkligen inredningen med trä, lantligt och fräscht. Skidåkning från liftarna öppna till eftermiddagen och kurs på kvällen! En väldigt bra dagar att börja arbeta med! =)
Lite bilder:

Packa upp packa ner


Idag kom jag hem efter att ha varit några dagar i Sälen, bott i en jätte fin stuga och haft två dagar i backen. Första dagen var perfekt, mycket snö och -5 grader.  Sista dagen blev det inte många åk för det var -17, disigt och jäkligt trött i bena!
Katten skötte sig riktigt bra trots miljöbytet för några dagar. Sov som en stok i knät i bilen både dit och tillbaka. Han trivdes med att vara i den varma stugan med brasa och massa skojiga ställen att gömma sig på!



Åker imorgon till Sälen igen, möter upp ena minibussen i Köping. Det är vinterkurs med Förbundet Skog och Ungdom och jag ska vara med som kursledare. Det ska bli skoj!

Understället är på vädring och bytt till rena underkläder och strumpor i packningen för de 6 dagarna Annars är det inte så mycket mera att packa om :)






RSS 2.0