Kajakkurs

Förra veckan genomförde jag första gången kajakkurs i paddelpasset nivå 1 med 6 deltagare. Det gick bra och jag och dem var nöjda :-)
 
Min kamera plockade jag som vanligt med, men väl ute på sjön såg jag att det var fukt i den. Toligen från paddlingen dagen innan. Men den är ju vattentät....?? Den har legat och torkat och får följa med på kvällens paddling idag. 
 
Bilder från kajakkursen med fuktig lins:
 
Jobbets paket från Outlife har fortfarande inte kommit med roliga kajakprylar och inte heller min paddeljacka från Kanuk. Men däremot har min sovsäck som väger 535 gram kommit. Verkar tunn, undrar om jag kommer frysa ihjäl på fjället....
 

Power meet

Beställde en paddeljacka idag från Kanuk...oop! Vi på jobbet blev återförsäljare för dem också så jag beställde en paddeljacka och 3 st drybags modell mindre. Jag som skulle börja spara lite, speciellt nu när jag ökat på budgeten för min dunsovsäck som ska inköpas innan fjällen...Tröstar mig med att det hade blivit dyrare om jag köpt senare och i affären. Lär få leva på soppa efter jag betalat och gjort fin i nya lägenheten...^^
 
Var nere på Power Meet idag och lämnade Jacky hemma rekordlångt! Hela 6 timmar var han själv. Måste säga att jag är nöjd över honom fast han lekt med vattnet i skålen, att duken på köksbordet var sne och att kuddarna i soffan log på golvet, hm! 
 
 

Geocachingtur runt Hästholmarna

Var ledare för denna tisdagstur med Friluftsfrämjandet och på planeringen stod det "Geocaching runt Hästholmarna". Efter några avhopp så var vi 7 deltagare som loggade Tegeludden och Horse Island (dock tagit dem tdigare). Blev en lugn och avslappnad tur. Lugn för att vi höll på med geocaching och prat kring det och avslappnad för att vi itne var 14 som förra gången utan bara 7. Förre tisdagen delade vi in oss i två grupper och minst två ledare i varje grupp så underlättade det turen. 
 
 
Imorgon har jag kvällstur för nybörjare på jobbet och nästa vecka min första kurs i paddepasset heldag! Ska bli kul och är lagom att värma upp imorgon med en kvällstur. Tycker det är spännande att planera inför en kurs och sedan reflektera efteråt hur det blev :-)
 
 
Anmält mig till FF kajakledarutbildning i höst nu också.
 

RSS 2.0