Ispaddling

Skam den som ger sig, eller? Så långt men endå så nära till det öppna vattnet. Paddling vet jag inte om det räknas som =) med med lite vilja blev det några ordentligt trötta paddel tag för att sedan paddla tillbaka genom isen.












Kanske dax att börja fundera på att lägga paddel säsongen på hyllan och ta fram skidor och skridskor istället.

Lite sugen på att ta en dag att vandra, några intresserade? =)

Klättring!


Klätteri, klätteri klättring!
I söndags var vi iväg till Norrköpings klätterhall tillsammans med Hanna och Caroline. Riktigt skoj! Hel fokus på uppgiften och som kräver både kropp och huvud, sånt gillar jag!

Mår som jag förtjänar med axeln...men skön klättertränignsvärk i underarmarna =)

Känns skönt att komma igån med träningen "på riktigt" = regelbundet. Speciellt löpningen, somj ag bara kör under tiden jag ska vila axeln. Men jag saknar Friskis, men snart så.


På lördag har jag och Daniel tänkt att ev. ge oss ut och paddla lite, skoj skoj =)






Slänger upp en bild på bus Bobby, som bada i skurhinken igår...tur att jag hade hällt ut vattnet och bara var så han hade mestadels av kroppen vid ytan... han njöt verkligen av att bli torkad. Vad ska han dit och göra?!


Geocaching

Nu kan jag förstå vad de menar med att geocaching är ett äventyr! Lördagen befann vi oss på massa knaiga platser, som annars inte skulle besökas!
Vi var inne i en linbane station (?), uppe i en gatlampa, ett avlopp under marken och på en vägskylt som gick över vägen (snacka om folk glodde!) Avloppet var häftigast även fast vi inte fann den. Varför har man inte varit i avlopp förut?! =)

Kan inte dela med mig av upplevelsen, men testa vet'ja!



Mörk, oljigt och en massa BAJS!


Massa lång stege är bra att ha! Över vägen vid Katrineholms pingstkyrka.

RSS 2.0