Kajaking + praktik i höjden

Som skrivet var vi i St Annas skärgård och paddla med utbildningen i veckan. Toppen väder och för övrigt jätte skönt! Och inte frös jag alls i tältet, tvärtom! =)  Trivs som bara den ute! tyvär så kommer en vinter så jag och vi i skolan inte kommer vara ute på samma sätt...fyra väggarna...
Skadade axeln också...


hemma på skolan igen.

Lördagen åkte jag till Norrköping, köpte en fleece tröja (varm och skön) och en vintermössa. var för mycket folk så det gick väldans fort!  Kunde inte göra så mycket mera för axeln.

På söndagen hade jag min första kort praktik i Sörsjöns Äventyrspark med 11 höghöjdsbanor i olika grader. 2 grupper kom och ett par. Underbart kul att vara i höjden. På barngruppen fick man hjälpa till i höjden. Sen testa jag några andra banor så länge axeln funkade. Blev en svart på 20 meter upp i luften! har lärt mig att gilla, nästan älska linbanor- tänk att bara kasta sig ut i ingenting och sen bli fångad =)
Ska dit nästa helg igen. Jag tror jag kommer att trivas!

Borde ta bilder från banorna, mycket varation var det!



Paddeli, paddeli, paddel

Ny design kanske i ser? Tok bra lång tid att fixa med storlekar, så det stämmer någolunda.

Studera hemma idag. Ställde klockan som vanligt. Såg att det var fint väder, så gick ut för att ta några bilder på Hjalle- måste få några bra på han, så gammal som han är... =( Men får njuta av den tiden som finns. Han har ett jätte fint psyke.


Snart ska Daniel och jag ut och paddla lite. Ska bli jädrans skönt att få komma ut- ska inte vara under vatten denna gång, börjar bli tok kallt!
Imorgon ger vi oss iväg i skolan till St Anna, Tyreslöt tills på fredag. Försöker att peppa för det, konstigt nog vill jag bara ligga hemma... men det kanske blir bättre efter jag kommit ut idag? Jag vet ju att jag tycker det är kul.  Fint väder hoppas jag det blir.

Ikväll hade jag planerat att rulla lite med inlinesen. Träningsverk efter sist i magen (!) Vet inte om jag ska tricksa lite, gjorde det i förgår. Asfalt gör ont att falla på!







Passar på att ladda upp ett skit snyggt paddelblad som man bara kan drömma om:


Hemma igen.

Hemma igen efter fem skoldagar ute. Skönt att släppa  "vardags" tankarna lite och hämta lite nya krafter. Mycket skönare att slippa de fyra väggarna. tar emot lite faktiskt att vardagen börjar på måndag igen.

Kort skrivet gjorde vi spisar, avlastningsbord och bastu. Samt hade olika lektioner för ettorna. Kul vecka var det i alla fall!


Nästa vecka är vi ute med kajak två dagar, en natt. Är väl nästan två veckor sedan jag sist paddla, börjar bli daxs snart.
Idag har jag hämtat ut resten av paketen, en ny dry bag (lite mindre), damasker och en stor kajakbok =)

När tiden blir över igen måste jag ut och rulla- har drömt om det i nu två nätter. Det gick bättre med två bomull och en raggsocka på ena skon, mycket mindre skav^^

Grundvecka nästa

Nästa veckan är vi ute med utbildningen i skogen. Ska bli skönt att få komma ut. Känner mig alltid så lat då, äter för många gånger om dagen än vad jag är van vid sen så är det ingen krävande ansträngning. Men men, skönt ska det bli. Tok letar efter en bok att ta med mig som inte är fakta, den om K2 lästes ut för fort.

Jag är orolig ifall jag fryser på nätterna. Skulle behöva köpa mig en ordentlig vinter sovsäck...men det får vänta^^ istället blev det en varm underställs del.

Kör på min vanliga trend att packa kvällen innan vi ska ge oss iväg. Eller om man skulle börja idag, kommer bli mycket att göra imorgon.


Var uppe på skolans höghöjds idag och förberedde den. Så underbart skönt att bara sitta där, ha full koll på allt nedanför men ingen på en själv.

Gamla bilder från Ågelsjön








Ågelsjön

Fin fint väder! kunde dock vara lite torrare på klipporna.
Många leder var upptagna. Jag kände att det gick så där, men det var kul endå =) trevligt sällskap också! =)

Nästa gång blir det att testa andra berg är, finns ju några =)

så mycket tankar

Ibland undrar jag vad kroppen går på, känner mig på toppen humör och med fullt på planeringssidan, tror det håller mig uppe iaf har det gjort det hitills. Känns som jag kör på men glömmer människorna som betyder något för jag är så uppe i det jag gör- egoistiskt...måste ringa farmor, hon skickade ett SMS med texten "Saknar dig, Farmor", hon tycker det är svårt att skiva sms.
Jag vill hinna med så mycket ute aktiviteter innan det blir för kallt ute. Egentligen borde jag inte vara så speedad som jag är just nu.

Har så mycket att göra i lägenheten. Kommer hem slänger upp saker, packar i nya och äter innan jag ger mig iväg igen. Jag gillar att ha det så (inte stöket!) men ibland känns det så opepp innan man kommer iväg, stanna kvar i sängen och bli kramad hela dagen.
Får se om jag ger mig iväg och hämtar mina två paket =) Ena från Lensway och andra från Addnature, snart borde den trejde komma från Adlibris.

Så mycket jag vill göra- så mycket jag inte kan... =(

Tisdag till torsdag var vi ute med klassen på canadensarpaddling. Blev förvånad att jag inte släppte paddel mer än 3 gånger för att ta tag i kanterna (canadensare ÄR ostabila...). Det var jätte trevligt och mysigt, speciellt nattpaddlingen med rödmålade lyktor, stilla vatten och fullt med stjärnor! Jag lärde mig också att göra J- tag med paddel för att slippa byta sida bara för att svänga, mycket bättre paddling! Känns bra att komma ut från de 4 väggarna med klassen =)

Paddlingskompisen tog fina bilder med sin nya kamera under färder, får se om jag är så generös och lägger upp några här ;)



RSS 2.0