Inför Keb...

eller...kanske inte borde heta så, har inte kommit långt på förberedelserna...Men jag brukar bli effektiv när det är stressigt, så packningen av allt blir på samma dag, om jag känner mig själv rätt.
I helgen efter jobb får det sista fixas med mat, väska och biljetter. Väska kunde jag låna utav Johan, om det itne blir så att jag köper den där midjeväskan som jag hittade många användningsområden för...^^ Men undrar om den kan bli för liten (9 liter) till toppturen. Speciellt när det ska regna varje dag nästa vecka...! Och vara sol här i Västerås. Tycker vädret kan byta plats ;-)

Resan kommer väldigt lägligt, behöver ta tid och fundera på allt som hänt de senaste veckorna, alla intryck.

Har varit ledig nu i två dagar, idag har vi saker att göra/fira men igår fick jag en konstig och rastlös längtan till V-ås...Halva dagen hade jag något att göra den andra delen blev jag otålig och började drömma mig bort i planer av Björnö...Imorgon åker jag tillbaka och jobbar helgen :) Har en svag förhoppning att komma loss och åka i natt, men det blir nog för sent.


På väg mot toppen Helags

Övernattning på Sörmlandsleden (Forssjö) med Daniel och Stefan


Lillå udden, Västerås

Förbundsstämma på Bommerssvik

Var inte att klaga på!
En underbar helg i luxkänsla. Jätte fint område, stort, toppen god mat och fina rum. Extra plus för människorna som var där, upplägget på dagarna och festerna på kvällarna! :)
Blev utnämd att ta emot Hedersyxan från förbundet för året 2010! :)
Häftig upplevelse att minnas. Nu sitter jag också som ledarmot i förbundsstyrelsen^^
Nu jobbar måndag, tisdag och onsdag för att komma hemmåt och leka med kompisarna^^ och dumpa grejer... (A).

Första smultronet ätit!

Har varit dålig på att uppdatera här ser jag! Men det har inte hänt så mycket på friluftslivsfronten. Ingen träning helelr då jag haft hosta och halsont.
Det börjar närma sig för Kebenekaise (!!). Tänkte på det idag när jag tog en lång promis, samma lätt nervösa pirr i magen när jag tänker på när jag atår på perrongen till tåget...Wiiee :). Kan snart, snart kryssa av det från min mål lista!

Bor numera i Västerås och är med i Friluftsfrämjandet där. Imorgon är det planeringsmöte inför hösten, kommer att bli sen för ska på skolavslutning på Äventyret innan.

Ja, just det! Fritidsledare är jag också, tog examen i fredags! Nu har allvaret tagit fart! Det som saknas är eget boende, helst på landet och en hund.
Fritidsledare med handdukar på huvudet...


Tills vi hörde trumvirvlar och fick blommor!

Tack klassen för alla minnen och erfarenheter, kommer att sakna!

Imorgon kommer min bror hit, det ska bli kul :) Han ska vara med på jobbet, sen på fredag åker vi mot förbundsstämma i Järna för förbundet Skog och ungdom.
Bobby som inte längre får springa lös i hela lägenheten, utan sitter i en bur eller i en boll...
För att vinna måste man våga

Bilder ifrån äventyrshajk med klassen!! =)


Äventyrshajk och fri tid.

Lite seg på uppdateringar här märker jag!

Måndag till onsdag hade vi äventyrshajk i utbildningen, den sista hajken tillsammans...Mysig, lugn och kul tre dagar. Bilder kommer när det mobila inte bråkar lika mycket.


Evelina och jag i karusell på Kolmården

Den här långhelgen har jag tagit ledigt, alla dagar! Ibland skönt att vakna med sovmorgon och tänka "vad ska jag göra idag tro?". Senare under dagen känner jag mig oeffektiv och begränsad, dels för att jag måste plugga och därmed vara inne när det är skita varmt ute och sen att jag vill göra något annat, ute. Men idag har jag jobbat på bra så imorgon jobbar jag fysiskt ute på landet istället.

Igår var jag ute och rulla med inlinesen och på kvällen kom Linn förbi och vi snacka och gick en promenad, tiden går fort när man har roligt :)
Idag var jag ute och rulla runt lunch och höll på att svettas ihjäl!

RSS 2.0