Flytta, flytta, flytta

Känner mig liiite stressad över flytten, hur ska jag hinna?!
Paddla har jag inte gjort på ett bra tag, lika så inte varit med vänner, och tror inte jag kommer hinna det innan jag flyttar heller... gaaahhh! :(
Ska ta bort min tillgänglighet för Katrineholms kommun nu, sista gången nu jag jobba var i fredags.
Mitt kaos i huvudet syns i lägenheten och inte blir det bättre av att flytta. Nackdelen med att fly för ett tag är att ingen fixar med det som borde göras.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta för dessa förbannade stenar som finns i varje karton, hylla och vrå. Stenar som jag haft sedan årskurs 5... ska jag behöva flytta runt de till Västerås också, suck, snacka om att skaffa sig mera saker än behövligt och snacka om i- landproblem...
Idag jobbade jag (som vanligt på helgerna) på Björnö, nästa gång till dagen efter jag flyttat in. Imorgon blir det klättring beroende på om det slutar regna eller inte.
Gnälligt inlägg det här blev då. Jaja, äta upp maten sen ut och kvällrulla lite på inlinesen. Sovmorgon till kl 8 imorgon! =)

Tid är prioriteringar

Det kommer att lösa sig och det kommer att bli bättre.
Igår var jag ute med nordsvensken på banan. Hon är så rolig att rida, för hon är lätt, trotsig, springig med ändå kort att hämta hem.
Att såna framgångar kan göra en så lycklig. Efteråt jag tränat från ryggen testa jag min rollfrån marken och om hon accepterade den (utan tvång= tyglar), och det gick super! Så efter det trodde jag det skulle gå bra att skritta av i skogen, och det gick också bra även fast förutsättningarna för att åka av var större - så länge hon accepterar min roll kommer hon att lyssna på vad jag vill och tro på det.
Idag ställde vi in uteritten med Simon och Paloma för att det blåser (lika mycket som igår), för att Simon är jobbigt stallmodig för övrigt och det bli bara värre när det blåser ute, samt att hon jag skulle ut med har ont i kroppen. Ridvolten är för tung för Simon också (och nu regnar det), så han kommer inte ut idag alls.
Snart är det dags att anmäla sig till Öppet spår 2011! (borde gjorts för ett tag sedan).

Vardags rekreation!


Mys med hunden
Daniel uppepå pålle, och ser skicklig ut.
Nya tvättade och smörjda träns.
Ridning utav hästarna. Både Juni och Simon. Ena hästen gick det bättre med, den andra gick det toppen bra med^^
Jag har äntligen kommit ut och rullat med inlinesen (!). Tycker fortfarande att hjullagret är grusigt, fast jag skruvat igår och gjort rent och smört... Reflekterade över varför min åkstil har ändrats när jag åker i stan än mot landsväg (syns på hjulen). - vi säger att turen var härlig så kanske den blir det till nästa gång.
Ska bli bättre på att ta tid till mina intressen, och försökta göra så de blir kul.

Tur att man slipper gå rastlös!

Skola, jobb, social, plugg och ännu mera jobb. Vilket har resulterat i att vissa delar har blivit lidande. Förlåt. Ska till nästa vecka ta till mig det en bekant sa när jag berättade om hur kroppen har beteet sig de senaste dagarna.

Jag tycker att helgen har varit effektiv, men ändå är det mycket smått som inte är fixat, som jag tagit till mig. Men det satsar jag på att lösa under kommande vecka.


Jobbade torsdagkväll med backklättring, fredag på äldreboende och lördag hela dagen ute på Björnö- det var skoj. 3 svensexor var där, bastu och badtunna, grillning, uthyrning av kanoter och  5- kamper. Dagen gick sjukt fort. Och jag har hunnit med att rida på volten och fått tränignsvärk i sätesmusklerna, paddlat och mysigt med djuren.

Ridningen gick riktigt bra, kan jag lätt leva på till nästa gång. Tränade med syfte på kommunikation och tillit- och mitt upplägg av passet gick riktigt bra och slutade med en tur ut i skogen barbacka <3.





Finn logiken!


Paddling, och jag är fortfarande lite kär i den kajaken...




Tror jag slagit personligt rekord i att göra allt annat förutom att vara hemma, och jag lyckades ganska bra (om det nu är bra).




Take me away from time and season
Far far away we'll sing with reason
Prepare a throne of stars above me
As the world once known will leave me

Take me away upon a plateau
Far far away from fears and shadow
Strengthen my heart in times of sorrow
Light the way to bright tomorrows

Answer our call in desperate hours
Shelter our fall from earthly powers
Temper our souls with flame and furnace
Bear us toward a noble purpose

Heaven hides nothing in its measure
Mortal men blinded by false treasure
Formless and vanquished we shall travel
Shield and sword will guide our battle

Upp, upp och iväg?

I torsdagskväll var Danne och jag ute och gick. Det var skönt, dels för att få diskutera frågorna som är för dumma (och pinsama) för att frågas till vem som helst....och att skratta åt varandras flummiga teorier. Och jag har faktiskt inte fastnat i någon sån fråga på nätterna längre! = teorierna vi kom fram till duger, för ett tag =)
Fredagen löste sig. Vi var tre st som var ute och geocachade till kvällen/natten. En del klättring blev det, och jag har fått inspiration till min multi som kommer ut till hösten (hoppas jag). Hade riktigt skoj med skratt. Sen när jag kom hem så hade jag fått svar av de jag mailat till och frågat, och det var det svaren jag hoppats på, visst bättre kan det alltid bli.
I lördags morse vakna jag med en känsla (inte varje dag), och det var "det kommer att gå bra" och det kändes verkligen i hela kroppen.

Idag har jag varit med och kört paintboll, andra gången. Vilka grejor! Och de säger själva att de inte är prylbögar, eller hur... jag fatta knappt hälften om vad prylarna hette, kommande tävlingar och grejer som de pratade om.
Varmt blev det, men det "glömde" man bort efter ett tag. Hade på mig fleece tröja, tjocktröja, skyddjacka (mot färgen på kulorna), buff, fodrade handledvärmare och vantar^^ Vilken inlevelse man får när kulorna känns. Var roligare att köra nu än tidigare för nu kunde de andra reglerna och inte alla var nybörjare = ingen skjuter flera gånger efter en träff.
Efter att ha ändrat taktik och körde på att smyga till fortet och blev jag attakerad av två st och blev träffad med tre skott... (!). Innan i spelet gjorde det inte så ont att bli träffad, med de skotten de sköt måste varit sten eller nått! De gjorde ondare än en träff jag fick i huvudet. Så nu har jag tre fina röda/blåa och svullna märken.
Åkte bandvagn till vårt område.
När jag kom hem fundera jag varför jag var ensam tjej i spelet, och lika så i flera aktiviteter- var är tjejorna?! Och varför har jag få tjejkompisar i jämnförelse med grabbar? Måste ju finnas flera tjejor som gillar att ha kul :P
Slängde några målarpenslar och blev riktigt sugen på att fixa och göra om. Frågan är bara med vad?
Har Hjalle i helgen, bra med sällskap. Ibland känns det så meningslöst, tokig.
Hjalle är den enda hund som jag vet inte gillar kameran, utmaning att få någon vettig bild på han.

Blev lite förvånad

över halva dagen som gått att; bilen inte startade, satte foten på sidan av spången (= blöt) och att en främmande människa stog i rummet när jag kom hem...
Min hjärna är inte med mig idag. Packa väskan med slalompjäxorna, mina större stenar, lakan, vatten och viktter på vristerna för att ut med bilen och vandra. Men bil fan gick inte igång hur mycket jag än lekte duktig. Misstänker vad felet kan vara... så, då var det bara att tänka om- kortast väg i stan till någon skog?
Hittade en markerad led att gå på som jag gick på ett tag, tills jag kände igen mig. Då hade jag gått i cirkel åt höger, jag som tyckte att jag gick rakt fram hela tiden. Jaja, turen var kall, tråkig, mätt, blöt och ensam- men mest kall och ensam. Jag hade planerat att vara ute ca 6 timmar, men var hemma efter 3.
Fattar inte hur stigen kan ha kommit ut där, stämmer inte alls i mitt huvud...hmm.

Kloka djur

Vart f*n hittar man motivation?! Försöker behålla mina vanor i livet, men varför går det så trögt...- och så klart finns det tusen andra yttre saker som gör att aktiviteterna inte är samma.

Jaja, idag jobbade jag och åkte inlines (bara för att), bakläxa åt kommunen som inte städat gatorna ordentligt! Gjorde rent pjäxan, hjulen och hjullagret innan jag gav mig ut - men tyckte bara det blev sämre, dåligare rull. Konstigt...
Funderar på att skita i "utmaningen" samt Ålands paddlingen nu innan sommaren.
Annars har jag gått bl.a vandrat på Naturstigen i Katrineholm. Bilder orkar jag inte lägga ut, men det blev en halvdag med stora väskan.

Finns det något mera klokare än djur?
Snygg pålle efter ordentlig omgång med borstarna
Guuud, vad tråkig du är!  blir du aldrig klar någongång...?!
Grötkok i massor till en lek i utbildningen

RSS 2.0