Klättring vid Wenströmska skolan

Sen Niclas och jag bestämde oss för vad vi skulle göra denna fredagskväll så följde tanken med mig hela arbetsdagen, en spänning och förväntan.
Så efter jobbet åkte jag ut till Erikslund för att göra en ögonundersökning (då mina ögon bråkar) och att fördriva tiden lite så att eleverna på skolan där vi skulle klättra kunde sluta och åka hem.
Visade sig att ögona var väldig irriterade och har nu linsförbud till nästa kontroll, om en vecka. Sen har mina styrkor blivit sämre = nya linser, nya glasögon + dessa undersökningar = DYRT!  Mummlar om att det blir bara en liten investering i det långa livet...

Gissa vart burken sitter..?

25 meter upp slutade jag att frysa!


Turist webbkurs med VKL (Västmanlands kommuner och landsting)

Sitter med André tillsammans med andra människor som är och vill uteveckla sin hemsida inom turismen.
Igår var första kurstillfället. Nu sitter vi på den andra av fyra träffar. Vi har igår eftermiddag fått tillgång till mallen vi alla har. Idag har vi gått igenom mera och fått svar på frågor efter kvällens Try and Error metod ^^

Sitter och ser hur klassen under på Fritidsledarutbildningen lägger ut inlägg på Facebook om deras vinterupplevelse med bl.a skridskor och isklättring.... Blir lite sugen, undrar vad nästa "skogs" aktivitet skulle kunna vara, vill göra nått snart, men svårt utan toma dagar i kalendern!
Kollade på kitesurfing förra vintern nere vid Tegeludden, Västerås

Skridskotur

Johan har gjort ett kajakklipp från sommaren när vi tränade rollar (med flottör): http://vimeo.com/36905620


Idag följde Johan med ut efter jobbet för en skridskortur, fikan drog ut så vi kom lite sent till solen. Annars har det varit fantastiskt skönt att jobba ute hela dagen i strålande sol och folk ute på den plogade banan!  

Johan läser stjärnbilden med telefonen

Den här veckan har det varit bra med bokningar på isvakslektionerna. Har badat 4 gånger (totalt 16 urstigningar). Har också haft min första isvakslektion själv...^^
I helgen är jag ledig och kommer att åka till Stockholm med bästa Bella för stan och något skoj på kvällen, sover hos min faster. Ska bli roooligt! :)

Skridskor runt Östra holmen

Jobbade i helgen, och gjorde några åk runt Östra med skridskorna och hunden Coin, som jag hade i helgen. Har varit riktigt mysigt med både hunden och katten, speciellt när båda ska vara runt och omkring en =)
I förgår var jag på Intersport Lagershop ute på Erikslund och fyndade ett par Haglöfs regnbyxor för 199 kronor! Sen köpte jag en Houdini myströja med låånga ärmar <3
Känns skönt att min semesterplanering är klar! Och jag har bestämt mig för att åka med Camilla till Sylarna i påsk! :) Ska bli kul det där!
Idag tog jag också en tur kring Östra med skridskorna. Det kom mycket snö igår kväll/natt, men plogarna har varit fantastiska med att plogat hela dagen, så sträckan är återställd!

Tidig kväll

Tänk vad fort det går! Förstat gången jag kom till Västerås har redan passerat, vad fort det har gått!

Med arbetet så märks det på kroppen hur hårt man jobbat. En lugn dag framför datorn brukar bli senare lunch och pigg på kvällen, men idag då jag jobbat fysiskt ute hela dagen så blir det tidig lunch, mat när jag kommer hem (helst innan jag kommer fram till dörren), powernap på en timme och sedan lunch och lägga sig tidigt...

Hunden Coin har jag hela den här weekenden, blir mysigt med alla djuren. Efter jobbet åkte hunden och jag skridskor runt Östra så blev han ltie trött :)



I helgen är det jag som jobbar, ska servera fika på isen och då åker elvärmarna in i skorna!

OCH jag saknar värmen...:

Inköp, inköp, inköp

Friluftsliv är dyrt, och verkar vara lite av en multiprylsport!
Idag efter jobbet svänge jag förbi Hälla och gick igenom deras sportaffärer.
Köpte:
  • Swix längdskidbyxor för 50 kronor (600kr)- invigde de ikväll på fältet. Jätte sköna med underställ under!
  • Haglöfs fleece för 349 kronor (699kr)
  • Och sen eluppvärmda sulor! 1200kronor
De eluppvärmda sulorna har jag kollat på länge och funderat om jag verkligen behöver dem och om det kan bli någon större skillnad. Men efter den här veckan, då jag ställt in flera aktiviteter bara för att fötterna är kalla, så jag  bestämde jag mig att den summan får jag ta om jag ska ha det här intresserna... ska testa dem nästa vecka!
Imorgon åker jag och André på kurs i Nyköping tills på söndag i syfte till att bli examinerade i paddelpasset. Ska bli skoj!

Frysen, trött och grinig

Brukar hänga ihop det. Så det blir ett kort inlägg efter att ha varit till Eskilstuna med Niclas och geocachat, bl.a en vid en fyr.
Håller tillsammans med Johan planera lite på våran cach, får se om det blir en T5, men målet är ju det. Siktar till att bli klar med den nästa vecka.
Rekning

I tisdags hade Friluftsfrämjandet Västerås ett stort evangemang med ca 400-500 personer som dök upp för att åka på den plogade banan med 300 marshaller längsmed. Vi delade ut facklor och bjöd på fika, väldigt populärt!


F*an, fortfarande snorkall om fötterna. Tjurig och trött på att ha sån jädrans skit cirkulation i kroppen. Blir desperat snart...Nu gör jag mig iordning för sängen, kvällen kommer inte iaf att tillföra något mera ändå. BLÄÄ

RSS 2.0