Landsberget och Rudtjärnsgrottorna

Har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen. Varit mycket på jobbet och min dator har varit (fortfarande fel) på lagning.

Sitter ute vid den nyrensade rabatten som katten hjälpte till med, eller inte. Kollar på labbarna som leker förfullt.
Har varit kallt ute idag tycker jag, blåst också. Imoirgon står det att det ska bli åska, tycker jag låter onödigt!
Imorgon drar jag och REAL (äventyrsguider) till Rudtjärnsgrottorna och LAndsberget för klippfirning. Huvudtemat är att de ska lära sig att geocacha. Kommer bli en bra heldag :)
Påsmat till lunch, rejäl macka till eftermiddagen och lite godis så ska nog Nathalie vara snäll... :)

På jobbet har det varit rätt mycket gruppbokningar. Hade två grupp aktiviteter i fredags, en i lördags, en skolklass i måndags och nu Stora GC Äventyret imorgon. Kul att de blir lite variation på aktiviteterna också.
Längtar till helgen!
Nä, nu börjar det bli kallt och det ligger två svarta saker på gräsmattan, trötta.
Motorbåt i sjön Storön, Malung.
MTB i Malung fullt utrustad! Det ända som var mitt var hjälmen...
Testa-på-segling med Friluftsfrämjandet. Seglade till Rågsäcken för att fika lite och sen blev det motor tillbaka mot Västerås.

Vila i frid JJ

Några går bort för fort, för tidigt, så onödigt... Känns så overkligt, abstrakt. Var hemma hos min bästa vän som är nära släkt med grabben som försvann) i Högsjö igår och dit kom vänner och släkt som kände honom, för att minnas och prata goa minnen. Kändes bra ändå. Lider med hans anhöriga som jag fick träffa, usch...


Dags att gå och lägga sig efter att åkt från Vingåker. Jobbade kvällen på Björnö. Vi hade 35 pers på 3-kamp och sen grillning i tältkåtan. Imorgon 5-kamp och söndag lite uthyrningar och eftr det drar vi till stuga i Malung. Åter till jobbet på onsdag.


RSS 2.0