Lycka är att öppna nya kajaker!

Idag kom leveransen med 8 kajaker och 2 canadensare. Är ju en underbar känsla att öppna all dess plast som ska bort dock lukar det inte gott^^ Inte en enda repa och glasfibern glänser så fint! 
Nya denna gång är Trappers Eyre, som ska vara en surfkajak. Sen fick vi några Reval Midi till och Malawin som är en långgående havskajak. Ska se om jag testar Eyre under morgondagens föreningstur med Friluftsfrämjandet. Är ledare och alla 12 platser är bokade.  Första bilden är vår kajakflotta till uthyrning, några ouppackade har vi också som säljes helt nya!
 
 
 
 
 
 

Ut ur idet!

Dags att börja ta tag i bloggen igen. Konstigt att folk fortfarande följer den efter allt för lång vinterdvala....
 
Har kört mycket aktiviteter på jobbet nu, inte bara vanliga 5-kamper. I förrgår hade jag storkanotpaddling med Unionen vilket var spännande och kul. Bra samarbetsövningar för gruppen.... Spännande för att bakom oss var det mörkblåa elaka moln medan framför strålande fint. Vi lyckades vända precis i lagom tid, för när vi kom tillbaka började det regna, tur! Hade ring chefen innan om att tända en brasa i kåtan så att vi kunde ta fikat under skydd istället för på någon ö! 
 
Igår hade jag förmiddags teambuildning med samma grupp (de hade övernattat). Ganska stor grupp, 12 personer. 3 samarbetsövningar hann vi med under 3 timmar... Tycker teambuildning är en av de roligaste aktiviteterna. Har insett att varje aktivitet, spelar ingen roll vad för någon. Men alla aktiviteter kan man dela upp i tre delar vid reflektionen efteråt. 
 
På eftermiddagen hade jag kajaktur med IKEA chefer. Började med att gå igenom kajakens anatomi för att sedan visa i och ur stigningen. Väl ute på sjön var en roder paj, vi la flotte och jag gick igenom kort om kantning och svepdrag. Blev en lyckad och fin tur som jag blev nöjd över. Vi paddlade ytterkanten av Östra, längs Framnäs och tog tävling från Tegeludden mot Utter in, siktade på Elba och gjorde en jätte fin övergång över farleden mot Östra där vi fikade på klipporna. När de kom tillbaka hade chefen förberett bastu- och badtunna samt en viltbuffé. 
 
 
 
Blir mycket paddling nu! Nästan varje dag. Idag blir det med Emil. Han ska paddla en Reval och jag ska paddla som vanligt Reval Mini. Tillsammans dansar vi på vågorna....
 
 

RSS 2.0