Ingenting gjort!

Oeffektiv, oeffektvi, oeffektiv, oeffektiv. Varför är det så lätt att skjuta på saker?! Arg och irriterad!
Det blir bättre, det blir det alltid.
Imorgon har redan passerat.
Idag har jag varit med skolan Äventyret på kompetensutvecklingsdag och paddlat canadensare i Nyfors- lite mulet men annars bra väder. Läste i tidningen att höst är det inte förrän temperaturen snittar mellan 0-10 grader, men idag var det 10 grader, fast igår var det hela 14!
De timmarna var riktigt roliga, många skratt blev det!

Har varit ute och sprungit idag, inte som jag hade planerat dock, men kände att det verkligen behövdes. Förvånadsvärd bra gick det, mot mina tankar om träningen då jag inte haft planerad träning på ett tag. Sprang en runda i skogen, lekte på den belysta arbetsplatsen med betongbalkar att göra hinderbana av och sen runt kvarteren här, "ett kvarter till, ett till"- bra musik löser det mesta. Med tankarna kom jag inge vidare, inte blir jag klokare av att fundera, samtidigt som det måste.

Ikväll testade jag ersättningspulvret som jag tänkt att bli min lunch, för att jag byter arbetsplats mitt i lunchen och brukar då missa maten och vara jätte hungrig tills jag kommit hem. Något smidigt att dricka i bilen. Köpte jordgrubbssmak, och det smakade inte alls bra, blä. Tog minst 30 min innan jag fick i mig allt, kändes som det aldrig tog slut.
Luncha ute idag
Saknar min Bellis sjukt mycket :(
Daniel också, våra filosofitankar som spårade ut (eller hur var det nu igen?!).
Är väl inne i en ny period av att sakna folk från Katrineholm/Vingåker igen, bajs igen.
Nä, nu ska jag bädda ner mig och tycka synd om mig själv! SÅ.DET.SÅ!

Ibland är det gött!

Sitter hemma hos Johan och känner hur det stramar och känns att man varit ute i ansiktet. härligt!

I torsdags hade vi fått en bokning på att göra en kajaktur torsdag morgon till fredag med en grupp ungdomar från REAL gymnasiet. Det blåste ordentligt den dagen, det gick lungt när vi började i Hässlösundet men när det blev öppet mot Nordskär som vi skulle slå läger tog vågorna fart ordentligt! Mot mina förväntningar fixade gruppen det galant, och de tyckte det var skoj! Syntes att de paddlat tidigare, som tur va...

Efter vi slagit upp läger begav jag och André och de som ville ut för att paddla mot Ridön och leka i vågorna tillbaka. Blöt och glad, några riktigt häftiga surfar blev det också!

En riktig härlig tur med skinande sol och glatt gäng! Såna jobbturer är inte allt för jobbiga ;)


Idag har jag följt med Johan och hans MTB kompisar till Norberg. Medans de åkte runt i skogarna sysselsatte jag mig med att ta hunden och hans bil runt i området för att utforska dessa häftiga leder runt, över och i grottor. vattenhål. Gjorde också några loggar på geocaching.


Imorgon blir det bergsklättring! Och sol ska det fortsätta att vara helgen ut! Bilder kommer senare!

Uppdatering på livet!

Sitter hemma på landet och kollar på TV (!), om barn med sjätte sinnet, i väntan på att folket ska komma hem. Har varit ute på en längre promis med hunden, klappat hästarna och busat med hunden på gården.
Ligger lite efter i bloggen, har varit riktigt dålig på att uppdatera mig!! Så nu kör vi kort kortfattat från den 31 augusti till idag!


31 Augusti var kajakmannen Nigel Foster här i Västerås och höll kurs under dagen och föreläsning på kvällen. Jag jobbade hela dagen men hann åka in för att lyssna på när han berättade om hans och Kristins paddeltur genom Frankrikes kanaler- en jätte bra föreläsning!! Nigel är min kajakförebild, gillar han! Hoppas han kommer till Västerås nästa år igen, och hoppas jag inte jobbar då!

Helgen förra veckan skulle Friluftsfrämjandet Västerås åka upp till Kloten för att paddla och vandra. På lördagskvällen när jag hade jobbat klart med min grupp fick jag ledigt på söndagen. Så den kvällen åkte jag hem, packa på 5 minuter och satte mig i bilen mot Kloten. På söndagen vandrade jag, samma sträcka som när jag var med och reka inför hajken. 9 personer vandrade, den andra hälften paddla. Sen hade vi med två hundar! Härligt folk + härligt väder = bra dag!
Fick frågan av Johan när jag var ledig sist... jag visste inte. Kollade i kalendern och insåg att det var faktiskt ett tag sedan...skumt, man är så inne i det att man inte märker eller tänker på att vara ledig. "Varför vara ledig när jag lika gärna kan jobba?"

Var 6:e fredag är man ledig från jobbet på skolan, och min inföll denna vecka. Chefen på Björnö sa att jag skulle vara ledig därifrån också, så efter jag jobbat klart på Björnö på torsdagskvällen åkte jag till Vingåker för en långledig helg.
Föreberedelser för grillbuffé för 45 NCC jobbare.


På fredagen stack Daniel och jag ut och vandrade på den Sörmländska ridleden. Parkerade vid Lerbo kyrka och gick ett rutt som en cirkel, och passerade Vrå stenålderby (gjorde ett skolarbete i gymnasiet med att öka deras marknadsförning). Vi klarades ifrån de fula molnen!
Efter ombytte åkte jag hem till Erik, Matilda och Rasmus, som var på besök. Bjöds på god mat och blev hemskjusad senare, samt hämtat på lördagsmorgonen då det var förbunds möte med Skog och Ungdom. Bilder från vandringen kommer senare, då jag glömt minneskortet och inte har sladd med mig.
Fina hunden får vänta när jag kollar om plankorna håller för att gå över vattnet.



RSS 2.0