Regn, regn och massa regn!

Två dagar i St Annas skärgård;

Det var som en vägg som förflytta sig mot oss, lite läskigt men coolt. Lät som en fors någonstans där i dimman. Vi tog upp tältet på Missjö och åt mat och prata inne i tältet (fattar inte att just då som man måste ut och pissa när man ligger bra och det regnar ute...). Det regna hela natten och morgonen, men mot lunch sprack det upp och blev super fint väder! Så nära man kommer fåglarna, skulle haft med en vattentät bra kamera =)
Vilka fina vatten vi har i Sverige, borde åka runt till flera ställen och paddla. Vi prata om att göra en till tripp i augusti/september =)
Vi kom tillbaka till Tyreslöt kajakuthyrning runt 18, fika och prata. Kan säga att jag somna väldigt fort den natten, var inte sugen alls på att jobba morgon då^^.



Fikapaus






Nu ska jag ut och rulla med inlines´en(?). Ska vänta ett tag med att köpa ett par bättre, ingen ide när jag belastar pjäxan fel. Skulle vara gott att gå hos en inlines instruktör och få ordning på höger sidan, men såna finns. Det är så skönt att åka, tycker man borde se flera folk ute och rulla- men inte. Glida fram, känner inte ens att det är svettigt när man åker- fläktar bra då =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0