10 veckor

Idag har vi tydligen gått tillbaka ett steg i att vara rumsren. Två gånger efter varit ute kommit in och kissat på golvet... Känner mig dålig för jag inte vet hur jag ska hantera det :-(
 
För att lyfta hans utveckling så han blivit mera uppmärksam på omgivningen. Fåglar uppe i luften och alla dessa dofter. Ju med att det finns andra än han, så har han blivit extremt svartsjuk! 
Han är mera självständig och läskiga ljud/saker blir snabbt inget speciellt med. De sociala med andra djur har han inte knäckt än, men snart. 
 
Nu är han 10 veckor och väger 7,8 kg. Han är jätte duktig i bilburen nu! Han kan vara själv i buren utan problem och på kontoret. Hemma själv har han bara blivit själv när jag gått ut med sopporna eller till bilen. 
 
"sitt" kan han nu. Sen tränar jag med att "stanna", "varsegod" och ligg. "nej" kan han också, vilket underlättar! Inatt behövde han inte gå ut förän kl 7! Tidigare har det varit runt kl 4-5. 
 
 
Driver runt med öppen mun och testar att smaka/bita på allt! Han är snabb, så gäller att ha koll på vad han får i sig inomhus och ute. Idag har han testat om "nej" fortfarande gäller, lätt att bli tjatig- får inte.
Inte lätt att släppa blicken från det man gör när han är vaken! 
 
Han har plockat alla blad som han når från min klätterblomma (får skylla mig själv, den är inte heller "nej" så), och han drar upp gräs och lera ute som han springer in med. Mitt golv ser ut som det gör med halva blad, lerklumpar, gräs, och tassavtryck... 
 
 
Tycker mig att han har blivit lite mörkare i färgen...?
 
 
Jacky har nyss fått majsvälling och Kissen mjölk med tonfisk. Snart dags för hunden att få kvällsmaten. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0